Lancering nieuwe beta publisher interface

Beste publisher,

Als gewaardeerd publisher bij Tradedoubler willen wij u graag een sneak preview geven van de nieuwe publisher interface en de richting die Tradedoubler wil gaan nemen. De nieuwe responsive interface is volledig gebouwd om uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger te maken.

Wanneer u bent ingelogd in uw account, zult u vanaf 10 juli bovenaan de interface een link zien staan. Via deze link komt u bij een beta versie van onze nieuwe interface. Hier kunt u alvast kennismaken met enkele nieuwe rapportages en features.

In de eerste versie kunt u alvast het volgende zien:

–          Uitstraling van de nieuwe interface

–          Nieuw vorm gegeven KPI dashboard. Laat u de data zien van de laatste 31 dagen

–          overzichtelijk uitbetalingsoverzicht

–          Ad management: eenvoudig opzoeken van creatieven d.m.v. smart filtering

–          Interface breed kunnen filters worden ingesteld

–          Reporting op sales niveau d.m.v. tekst filters

–          Account instellingen met slimme validatie

We zullen nog niet meteen de volledige interface releasen, maar gaan in de komende periode meer features toevoegen aan de nieuwe interface. Voorlopig kunt u daarom nog gebruik maken van beide interfaces en bieden wij de mogelijkheid om te schakelen tussen de nieuwe en oude interface. U kunt gewoon inloggen met uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord en u hoeft verder niets aan te passen.

Mochten er vragen zijn over de nieuwe interface dan kunt u contact opnemen met Sandra Vogel (NL) of Jerrol Suitela (BE) via publisher.nlbe@tradedoubler.com. Daar Tradedoubler continue bezig is met het verbeteren van het platform stellen wij uw feedback zeer op prijs en kunnen wij dit meenemen in de ontwikkeling van het platform.

Met vriendelijke groet,

Tradedoubler Nederland