Yves Rocher | Stopzetting samenwerking BE cashback publishers m.i.v. 01-01-2018

Yves Rocher België heeft helaas medegedeeld dat zij per 1 januari 2018 stoppen met de samenwerking met cashback publishers in ons Belgische Yves Rocher programma. Reden hiervoor is dat hun strategie in België volledig op de winkels moet berusten en zij de winkels voor de volle 100% moeten ondersteunen. Yves Rocher moet er intern voor zorgen dat hun klanten niet een extra korting kunnen behalen via andere kanalen dan de winkels en daarom is besloten om, na kortingscode publishers, nu ook de samenwerking te stoppen met cachback publishers.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Yves Rocher & Vanessa Marin

Yves Rocher (60914)
Commissie: tot 20%
Website: www.yves-rocher.be
Informatie: Bekijk programma informatie

Inloggen in uw publisher account