Nieuwe Adverteerders in de Spotlight!

Hierbij een aantal nieuwe adverteerders in de spotlight, het zijn voornamelijk programma’s in de reis industrie maar we hebben ook een nieuwe B2B klant. Past het bij je site, meld je dan direct aan (door op de naam te klikken) en start de promotie. Indien je verdere vragen hebt, neem dan contact met ons op.

TNT BE (283272)
TNT is een internationaal koeriersbedrijf die bij FedEx hoort. Ze zijn een van de grootste express services van de wereld en kunnen in meer dan 200 landen leveren.
Commissie: 4EUR per sale, 40EUR per lead
Publishers types toegestaan: Alle, behalve email marketing en cashback
Doelgroep: B2B

Barcelo Hotels & Resorts BE (287242)
Promoot Barcelo Hotel groep en heb toegang tot meer dan 130 hotels in meer dan 20 landen. Ze hebben accommodaties in Europa, Africa, Latijns America en de Caribbean. Barcelo Hotels hebben verschillende typen accommodaties; van budget tot aan luxe!
Commissie: 6%
Publishers types toegestaan: Alle type publishers, keyword policy is gesloten.
Doelgroep: Reislustige consumenten zowel met een budget als die van luxe houden

Zipcar BE (274863)
Zipcar, het grootste autodeelbedrijf ter wereld, biedt toegang tot auto’s in Brussel, 24/7, toegankelijk via de App .Een Zipcar boek je op het moment dat je ‘m nodig hebt en alles gebeurt in de App.
Commissie: 8EUR
Publisher types toegestaan: Alle type publishers, keyword policy gesloten
Doelgroep: Consumenten in Brussel en Wallonie

Budget BE (284654)
Budget Rent a Car combineert de krachten als wereldwijde autoverhuurder met locale affiliates. Doe mee met ons affiliate programma en geef uw gebruikers toegang tot ons netwerk van autoverhuurbedrijven over de hele wereld. Meer dan 3400 vestigingen zijn aanwezig in 128 landen om u te dienen.
Commissie: 8%
Publisher types toegestaan: Alle types publishers, keyword policy gesloten
Doelgroep: Reislustige consumenten met een budget

Avis BE (284583)
Avis is een vertrouwd en bekroond merk in de autoverhuursector een heeft een lange innovatiegeschiedenis. Omdat de nadruk ligt op gemak voor de klant en uitmuntende service, staat Avis op het gebied van klantloyaliteit wereldwijd aan de top. Vandaag de dag opereert Avis vanuit meer dan 5000 locaties in 165 landen wereldwijd.
Commissie: 8%
Publishers types toegestaan: Alle type publishers, keyword policy is gesloten.
Doelgroep: Reislustige consumenten

PS: Hou jij ons nieuwe blog al in de gaten waar we regelmatig posten over trends die we zien in het affiliate kanaal?