Landal GreenParks | Tot 30% tijdens de zomervakantie

Zomervakantie – tot 30%
We communiceren in al onze communicatie een korting tot 30% voor de zomervakantie! (Deze korting is automatisch aangepast in de banners).

Promoot nu de zomervakantie en maak mooie sales met hoge orderwaardes!

Wat dacht je van Landal Twenhaarsveld? Dit park aan de voet van De Holterberg leent zicht uitstekend voor een actieve vakantie in de natuur. En met een overdekt zwembad en volop faciliteiten voor de kinderen, is dit een ideale familiebestemming.
Ook heeft dit park speciale hondenbungalows, waardoor een vakantie met uw hond nog comfortabeler wordt.

Of Landal Landgoed De Elsgraven, waar gasten genieten van de ruimte en natuur om hen heen. Kanoën, vissen en stand up padding, op dit park is zoveel te beleven!

Maar ook op Amerongse Berg beleven gasten een unieke vakantie. Samen of met de hele familie! Vanaf dit park fiets je zo de uitgestrekte bossen van de Utrechtse Heuvelrug in.

Zomervakantie Denemarken – tot 35%
Vanaf vandaag communiceren we in al onze communicatie een korting  tot 35% voor de zomervakantie naar Denemarken! (Deze korting is automatisch aangepast in de banners).

Bouw de prachtigste zandkastelen op het strand, stap op de fiets met het hele gezin of probeer een spannende attractie in een typisch Deens Sommerland. Een bezoek aan LEGOLAND® maakt de vakantie compleet. Denemarken, dé vakantiebestemming voor een vakantie met kids.

Promoot nu de zomervakantie naar Denemarken!

Indien je verdere vragen hebt, neem dan vooral contact met charlotte.vermeer@tradedoubler.com op.

Succes met de promotie!