Promo van de Maand | Partena Ziekenfonds

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds biedt meer dan enkel het correct en snel uitbetalen van doktersbriefjes en het regelen van een vervangingskomen. Onze klanten kiezen voor onze service, een zeer uitgebreid pakket voordelen en diensten: van optiek tot vakanties, van bewegen tot langer thuis wonen.

 

Dankzij Partena’s product Medicalia krijg je per persoon jaarlijks tot 1.500 euro terug voor medische kosten buiten het ziekenhuis. Geen zorgen meer om dure doktersbezoeken, logopedie, kine, brilglazen, hoorapparaat… Medicalia betaalt telkens 75% van je kosten terug. En je krijgt 250 euro bij de geboorte van je baby.

voordelen van het programma

  • Regelmatig nieuw promotiemateriaal
  • Snelle opvolging

Medicalia oktober incentive!
In oktober geldt er een incentive voor het product Medicalia. De publisher die in oktober de meeste bruikbare leads genereert voor Medicalia, ontvangt een bonus van €100,-!

Voorwaarden:

  • De lead is genereert in de maand oktober 2018
  • De lead is bruikbaar
  • De lead is voor het product Medicalia

Start dus direct met de promotie!