Partena Ziekenfonds heeft de promotie van de maand!

Partena Onafhankelijk Ziekenfonds biedt meer dan enkel het correct en snel uitbetalen van doktersbriefjes en het regelen van een vervangingskomen. Onze klanten kiezen voor onze service, een zeer uitgebreid pakket voordelen en diensten: van optiek tot vakanties, van bewegen tot langer thuis wonen.

Dankzij Partena’s product Dentalia krijg je per persoon jaarlijks tot 1.250 euro terug voor onverwachte tandkosten. Met de aanvullende tandverzekering Dentalia Plus geniet je van terugbetalingen tot 1.250 euro per persoon per jaar voor een tandprothese, tandimplantaat, orthodontie, parodontologie, preventieve en curatieve tandverzorging.

Voordelen van het programma

  • Regelmatig nieuw promotiemateriaal
  • Snelle opvolging

Dentalia oktober incentive!
In oktober geldt er een incentive voor het product Dentalia. De publisher die in oktober de meeste bruikbare leads genereert voor Dentalia, ontvangt een bonus van €100,-!

Voorwaarden:

  • De lead is gegenereerd in de maand oktober 2018
  • De lead is bruikbaar
  • De lead is voor het product Dentalia

Start dus direct met de promotie!