Landal GreenParks | Subtropische Banners

Vanaf nu zijn er speciale banners beschikbaar om de subtropische parken van Landal GreenParks te promoten!

Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen beschikken beiden over een geweldig Subtropisch Waterparadijs waar jong en oud zich zeker zullen vermaken.

Een duik in het golfslagbad, een spannend tochtje van de Lazy River of glijden van de spannende glijbaan bezorgt iedereen een adrenalinekick. En voor de ontspanning kan er gerelaxt worden in o.a. de infraroodsauna of het kruidenbad.

Maar daarnaast hebben deze parken natuurlijk nog veel meer te bieden. Gelegen in een prachtige omgeving zijn ze een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. En op de parken zelf zijn vele faciliteiten aanwezig, zoals meerdere restaurants, speeltuinen, de Bollo Club, sportvelden, … neem snel een kijkje op de parkpagina voor alle faciliteiten die de parken te bieden hebben.

Daarnaast zijn er op Landal Het Vennenbos accommodaties vernieuwd: https://www.landal.be/parken/het-vennenbos/accommodaties/6b1

Een verblijf op Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen is in ieder jaargetijde gegarandeerd een succes. Met de aantrekkelijke aanbiedingen, de ligging en de vele faciliteiten zijn dit mooie parken om nu te promoten!

De banners landen op deze landingspagina: https://www.landal.be/aanbiedingen/subtropisch

Hier vind je ook het meest recente aanbod voor deze parken terug!

Succes met de promotie!