Landal GreenParks BE | Drenthe, the place to be!

Beste Publisher,

Drenthe biedt veel mogelijkheden voor fietsen en mountainbiken.

In 2019 staan er weer een aantal fietsevenementen gepland in Drenthe en omdat wij natuurlijk een aantal parken hebben in Drenthe, waaronder Landal Het Land van Bartje en Landal Aelderholt, is het zeker interessant om deze onder de aandacht te brengen bij onze gasten om sales te stimuleren!

De volgende evenementen staan gepland:

Leuk om te promoten i.c.m. de Landal Parken in Drenthe

Daarbij informeren wij u ook graag over de verhoging van de reserveringskosten. Per 8 maart worden de reserveringskosten verhoogd van EUR 26,- naar EUR 27,50.

Hierbij dan ook direct een kleine reminder aan het feit dat wij en ook jullie scherp op de juistheid en volledigheid van de bijkomende kosten moeten zijn en ervoor moeten dat we onze gasten duidelijk genoeg maken dat er bijkomende kosten zijn.  Wees er dus extra scherp op en houdt er rekening mee dat we altijd de gehele disclaimer moeten vermelden bij het noemen van prijzen of vanafprijzen

*Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p., toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). En voor de Deense parken van Landal geldt ook: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.
Voor het reserveren van meerdere accommodaties, kunt u contact opnemen met ons Contact Center.

Succes met de promotie!

Met vriendelijke groet,

Landal GreenParks & Tradedoubler

 

Adverteerder: Landal GreenParks (18792)
Commissie: 5% – 7%
Website: http://www.landal.be//
Informatie: Bekijk programma informatie