Landal GreenParks BE | Zomervakantie last minutes & nieuwe ontwikkelingen

Last minute zomervakantie bij Landal

De korting voor de Last Minutes zomervakantie zijn bij Landal verhoogd tot 30%

  • Speciale zomeractiviteiten voor jong en oud.
  • Volop waterpret.
  • Binnen- en buitenfaciliteiten: gezellige terrassen, midgetgolf, indoorspeelparadijs en meer.
  • Altijd midden in de natuur: bos, strand, water, hei of bergen.
  • Sfeervolle accommodaties op ruim 90 parken in België, Nederland en Duitsland.
  • Bollo: ontmoet de allergrootste kindervriend!
Parkaantal vergroot naar 90 parken!
Doordat Landal er weer een aantal nieuwe parken bij heeft heeft Landal in haar communicatie het aantal parken aangepast van ruim 85 parken naar ruim 90 parken! Mocht je dit zelf ook communiceren op je website, wil je dan deze communicatie ook aanpassen naar ” ruim 90 parken”?
Nieuw Landal Kaatsheuvel
Landal Kaatsheuvel is nu boekbaar bij Landal GreenParks. Het park grenst aan het dorp Kaatsheuvel en ligt op circa 2 km afstand van de entree van de Efteling. Het park krijgt 104 recreatiewoningen voor 4-, 6,- 8,- 10,- en 12-personen. Onder deze accomodaties zullen ook speciale kinderbungalows aangeboden worden. De centrale voorzieningen op het park bestaan onder meer uit een een binnenzwembad, receptie, minishop, fietsverhuur en de nodige speelactiviteiten.
Tracking URL: https://clk.tradedoubler.com/click?p=18792&a=XXXX&g=0&url=https://www.landal.be/parken/kaatsheuvel
Hof van Saksen – Saltato
Zoals je wellicht al weet, heeft het park Hof van Saksen er een 4e glijbaan bij gekregen, de langte trechterglijbaan ter wereld, de Saltato!
Deze glijbaan is maar liefst 195 meter lang en beschikt over vier trechters met een doosnede van vijf meter. Hof van Saksen had twee jaar geleden al een wereldprimeur met drie andere spectaculaire waterglijbanen en geeft aan te willen blijven innoveren en investeren in exclusieve waterpret!

Lees meer over de glijbaan en bekijk de video op:Lees meer over de nieuwe glijbaan en bekijk de video op:www.hofvansaksen.be/resort/op-en-rond-het-resort/waterpret/waterwereld

De nieuwe glijbaan is overigens niet het enige nieuwe op Hof van Saksen. Onlangs is de Family Adventure Golfbaan in gebruik genomen: een 18-holes baan voor het hele gezin. Gloednieuw zijn de nieuwe 10-er Lodge, de handboogschietbaan en de Archeologie Academie, die een aanvulling is op de negen andere Kinder Academies.

En tevens zijn het Grand Café en het Italiaanse restaurant Gusto compleet vernieuwd en ondergebracht op een nieuwe locatie in het centrumgebouw de Havezate. De nieuwe restaurants hebben een hip, sfeervol, kindvriendelijk en toegankelijk interieur van internationale allure gekregen.

Ook het Hof van Saksen heeft een lastminute aanbieding voor de zomervakantie. Wanneer men nu een vakantie boekt bij Hof van Saksen ontvangt men een korting tot 20%

Tracking URL Hof van Saksen: https://clk.tradedoubler.com/click?p=18792&a=XXXX&g=0&url=https://www.hofvansaksen.be/resort/aanbiedingen/zomervakantie

*Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p., toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). En voor de Deense parken van Landal geldt ook: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik.
Voor het reserveren van meerdere accommodaties, kunt u contact opnemen met ons Contact Center.

 

bekijk hier alle andere aanbiedingen van Landal GreenParks.

Succes met de promotie!

Met vriendelijke groet,

Landal GreenParks & Tradedoubler

 

Adverteerder: Landal GreenParks BE (18792)
Commissie: 5% – 7%
Website: http://www.landal.be//
Informatie: Bekijk programma informatie