Disneyland Paris – Zomervoordeel 2020

Beste Disneyland® Paris affiliate,

“>We zijn druk bezig geweest met het aanpassen van de Disneyland® Paris ervaring zodat jouw community op een veilige manier een magische beleving kan ervaren. Daarbij staat hun gezondheid en veiligheid voorop. We kunnen niet wachten om onze gasten terug te verwelkomen. Jij maakt de magie!

Geef je community tot 1 november 2020 , de tip om hun bezoek aan Disneyland Paris te boeken met het zomervoordeel 2020. Hierbij profiteren zij van een verblijf in een Disney® Hotel of een Disney Nature Resort en krijgen zij tot onze 2 Disney® Parken voor elke dag van hun verblijf*. Met een verblijf genieten zij ook van Extra Magic Time: toegang tot verschillende delen en attracties van de 2 Disney Parken vóór de officiële openingstijd.

Ook kunnen ze op dit moment hun verblijf volledige flexibel boeken! Dankzij de flexibele boekingsvoorwaarden kunnen ze hun verblijf kosteloos wijzigen of annuleren, met een volledige terugbetaling tot 7 dagen voor aankomst**! Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen tot 30 dagen voor aankomst**! Op deze manier kunnen zij met een gerust hart hun verblijf in een magische omgeving plannen!

Nieuw: de manier om onze prijzen en voordelen te promoten verandert!

We zullen niet meer proactief aanbiedingen adverteren, dus vragen we onze partners vriendelijk om hun eigen communicatie hierop af te stemmen om consistentie voor onze gasten te garanderen.

Zorg ervoor dat marketingclaims het prijsvoordeel benadrukken in plaats van de korting (nu “voordeel” of “besparing” genoemd). De claim mag NIET de formulering “Tot XX%” korting, “kinderen onder de xx jaar gratis”, “Aanbieding”, “korting” bevatten.

We vragen je vriendelijk om deze richtlijnen te volgen zodat we zo relevant mogelijk kunnen communiceren richting onze gasten.

Vindt hier uw track link van de home page met de volgende link:
Ad ID: 24485726
Naam: 20 BENL Current CTA – Main Offer

Er zijn nieuwe creaties beschikbaar op je interface zodat deze campagne optimaal kan promoten:

Succes met de promotie!

Team Disneyland Paris & Tradedoubler